top of page

Biografie

 

DJ Mr. Milow

Ervaren allround DJ Mr. Milow is bekend van TMF in the Mix,  GoFun On Tour, FHM On Tour. Daarnaast heeft
hij op
getreden bij SlamTV in Starlight, hij heeft een tijdje als resident DJ in Hardersplaza gedraaid en heeft ook ervaring in Frankrijk, Portugal en Italië.


Robert a.k.a. Mr. Milow is geboren op 3 oktober 1980 te Amersfoort. Op twaalfjarige leeftijd draaide hij al muziek op schoolfeesten. Direct bleek dat hij een enorme passie had voor het maken van muziek. Sinds 2006 heeft Mr. Milow thuis zijn studio en mixt hij platen en produceert hij zijn eigen muziek. Hij heeft een brede muzieksmaak en kan daardoor goed op het publiek inspelen met heel veel verschillende muziekstijlen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, braderie of discotheek zelfs in het buitenland is deze DJ actief. Hij is sinds 2009 zijn eigen muzieklabel begonnen en heeft een heel eigen stijl ontwikkeld, waarbij hij flitsende beats combineert met bestaande nummers en nieuwe nummers uitbrengt. Hij wist met zijn single Back to Basics in de download top tien op de vierde plek te staan. In het jaar 2009 heeft Mr. Milow een optreden gehad met SlamTV en is hij begonnen met optredens met de lekkerste buurmeisjes van het magazine FHM. 

 

In 2010 en 2011 is naast het draaien ook het VJ mixen van videoclips en ‘visuals’ een passie geworden voor Mr. Milow. Dit deed hij toen voornamelijk voor het razend populaire TV station TMF. Met TMF in the Mix draaide hij en kwam zo op vele plekken door het hele  land te staan. 2012 is het jaar waarin Mr. Milow o.a. het concept heeft bedacht met GoFun On Tour. Deze show was een groot succes waarin elke bezoeker een reischeque  kreeg. Met het nodige entertainment weet hij ook met deze show het hele land te veroveren. Vanaf 2014 begeleidt hij zich zelf met live drum. Deze unieke combinatie van draaien en tegelijk drummen is goed te combineren met verschillende muziek stijlen van Lounge tot Latin House. Inmiddels heeft Mr. Milow al meerdere plekken bezocht met zijn drumstel en DJ Booth. Vanaf 2018 is hij ook te boeken als Johnny Glitter een party act met disco en feest muziek.

 

bottom of page